Vóór 14.00 uur besteld, volgende dag in huis *
Vóór 14.00 uur besteld, volgende dag in huis *
Lees verder
Gratis bezorging vanaf €100,-*
Gratis bezorging vanaf €100,-*
Lees verder
Twee jaar fabrieksgarantie
Twee jaar fabrieksgarantie
Lees verder
30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd
Lees verder
Showroom in Eindhoven en Antwerpen
Showroom in Eindhoven en Antwerpen
Lees verder
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Lees verder
Gratis bezorging vanaf €100,-*
Gratis bezorging vanaf €100,-*
Lees verder
Twee jaar fabrieksgarantie
Twee jaar fabrieksgarantie
Lees verder
Showroom in Eindhoven en Antwerpen
Showroom in Eindhoven en Antwerpen
Lees verder
Vóór 14.00 uur besteld, volgende dag in huis *
Vóór 14.00 uur besteld, volgende dag in huis *
Lees verder
30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd
Lees verder
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Lees verder
30 dagen bedenktijdVóór 14.00 uur besteld, volgende dag in huis *
30 dagen bedenktijdGratis bezorging vanaf €100,-*
30 dagen bedenktijdTwee jaar fabrieksgarantie
30 dagen bedenktijd30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijdShowroom in Eindhoven en Antwerpen
30 dagen bedenktijdPersoonlijk advies

TEAM MOEVS

MOEVS is trots op het jonge, bruisende en groeiende team waarmee we werken. Omdat we verkopen wat we zelf vet vinden, vol met enthousiasme, passie en kennis. Hierdoor kunnen wij je helpen bij het maken van een keuze die naadloos aansluit bij jouw persoonlijkheid en behoeften. Bovendien staan onze aftersales specialisten altijd paraat om jou te voorzien van de beste service, zodat jij zorgeloos in stijl van A naar B kunt rijden. 

In 2019 ben ik begonnen met MOEVS en hebben we in het eerste jaar een selectie gemaakt van drie mobiliteitsmerken. In de loop van de jaren zijn er diverse merken gekomen en gegaan en zijn we uiteindelijk gekomen tot het aanbod van vandaag. Samen met het team houden we de trends nauwlettend in de gaten en introduceren we jaarlijks diverse gave nieuwe concepten en merken. Dit doen wij zowel fysiek in onze showrooms in Nederland en België als online in onze webshop. Ons uiteindelijke doel? Toonaangevend zijn in heel Europa op het gebied van e-mobility met de beste klantervaring en de meest innovatieve vervoersmiddelen. Bij MOEVS gaat het niet alleen om productverkoop; we bouwen een community en doen dit samen met ons dynamische, innovatieve en gepassioneerde team.

Wouter van der Kruijs

Founder

In februari 2022 ben ik begonnen bij MOEVS in de functie van Store Manager en ben al snel doorgegroeid naar mijn huidige positie als Retail Manager. Destijds verkochten we slechts 5 merken en bestond het personeelsbestand uit twee personen. Ondertussen voeren we met trots meer dan 10 verschillende merken en werken er meer dan 20 collega’s die elke dag druk bezig zijn! Een team van gedreven experts zet zich dagelijks in om de klant de MOEVS-beleving te bieden. We zijn namelijk meer dan zomaar een fietsenwinkel. Daarnaast heerst er een fantastische sfeer binnen het bedrijf, als een groep vrienden met korte lijnen en ruimte voor ontwikkeling. Een plek waar werk en plezier hand in hand gaan.

Pieter Verbunt

Retail Manager

Mijn eerste aanraking met MOEVS was op een evenement in de MOEVS-stand, hier leerde ik Wouter kennen. Werken op het event en mijn bekendheid met fietsen zoals Super73 trokken mijn aandacht. Na vijf jaar, en een hoop biertjes op hetzelfde evenement, kwam het perfecte aanbod van Pieter. Hij belde me met de vraag of ik als store manager Eindhoven aan de slag wilde. Natuurlijk zei ik ja! Als store Manager Eindhoven heb ik verschillende verantwoordelijkheden. Met onder anderen fysieke B2C-verkoop in Nederland, de voorraad van de voertuigen in de showroom, het klantencontact en het vinden van het juiste voertuig wat past bij de doelen en de stijl van de klant. Mijn doel? MOEVS helpen marktleider te worden in de verkoop van onze producten. Voor mij is MOEVS speciaal vanwege de ondernemende geest en de ruimte voor ontwikkeling in dit jonge bedrijf.

Puck Lemmens

Store Manager Eindhoven

Met een achtergrond in de fashion industrie, had ik al jaren bewondering voor Super73. Na de e-bikes in het echt te zien en een gesprek met het MOEVS-team wist ik het: E-bikes zijn de toekomst van mobiliteit. Niet veel later besloot ik dus ook te solliciteren bij MOEVS. Als Salesmanager België ben ik verantwoordelijk voor de showroom in Antwerpen en help ik klanten bij het vinden van het voertuig dat het best bij hen past. Het enthousiasme van klanten en collega's geeft altijd een boost. Bij MOEVS zijn we niet bang om nieuwe dingen te proberen, dus je vindt bij ons als eerste de nieuwste en meest trendy producten op de markt!

Monty Feldhaus

Store Manager Antwerpen 

Scrollend door social media kwam ik op de instagram pagina van MOEVS uit. Oorspronkelijk kom ik uit de modebranche, maar de hippe en trendy producten spraken me aan. Op 1 augustus 2023 ben ik gestart als Webshop manager bij MOEVS. Binnen MOEVS ben ik verantwoordelijk voor de gehele webshop, het verzenden van de bestellingen en het optimaliseren van de klanten beleving. Met als doel klanten blij te maken en met MOEVS te groeien, mogelijk internationaal. Het jonge, energieke team en de leuke werksfeer maken elke ochtend naar het werk gaan aangenaam. Plus, de vrijmibo in het MOEVS-cafe is altijd een hoogtepunt!

Sem Hoebergen

Webshop Manager 

In 2021 begon mijn avontuur bij MOEVS als stagiair, en na mijn afstuderen in 2022 ben ik direct aan de slag gegaan als Aftersales Manager. Samen met een jong, gemotiveerd en hip team werken we als een goed geoliede machine om de service naar nieuwe hoogten te tillen. Met MOEVS zijn we continu bezig om ons te verbeteren en zo de beste service te verlenen in de Benelux. Want bij MOEVS draait het niet alleen om onze voertuigen, maar om de ervaring, de service en de beleving van de klant.

Brian Bijlsma

Aftersales Manager 

In september 2022 begon ik als eerste Bike-Mechanic bij MOEVS. Door mijn ervaring in het repareren van SUPER73 fietsen als zzp’er, heb ik mijn kennis en vaardigheden in kunnen zetten bij MOEVS. In een jaar tijd groeide mijn bijbaan uit tot een fulltime rol als Technisch Manager, waar ik samen met Brian de werkplaatsen in Eindhoven en Antwerpen beheer. We regelen alles, van inkoop tot het trainen van nieuwe monteurs en werken aan de ontwikkeling van de werkplaats en nieuwe producten. Mijn doel is duidelijk: MOEVS het grootste en beste servicecenter van de BENELUX maken! Met de plannen voor de komende jaren geloof ik dat dit zeker gaat lukken. MOEVS biedt ruimte voor ontwikkeling en elke input wordt serieus genomen. Met een jong en vrij team is dit bedrijf ontzettend inspirerend, innovatief en groeit het razendsnel! Elke dag brengt nieuwe uitdagingen die we met plezier oppakken.

Onno Dekker

Technical Manager 

Store Assistants

In mijn zoektocht naar een bijbaan voor in mijn tussenjaar, ben ik in 2022 gestart bij MOEVS. Op zaterdagen en in de vakantiedagen zorg ik ervoor dat alles in de showroom soepel verloopt. Van het verkopen van de voertuigen tot het inplannen van afspraken voor reparatie en het in orde maken van bestellingen. MOEVS is meer dan een werkplek; het is een jong, gezellig team waar je je meteen thuis voelt. Het is geweldig om te zien hoe snel het bedrijf groeit. Wat MOEVS echt speciaal maakt, is het plezierige team en de relaxte sfeer. Hier wordt niet alleen hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Het is mooi dat je hier echt de kans krijgt om dingen op te zetten en door te groeien. Het is een plek waar de mogelijkheden even divers zijn als het team.
Klik Hier

Kas van de Meulengraaf

Store Assistant Eindhoven

In het voorjaar van 2022 begon mijn avontuur bij MOEVS voor mijn afstudeerstage, waar ik onderzoek deed naar een nieuw product. Het bedrijf, de werkzaamheden en de sfeer bevielen me zo goed, dat ik na mijn stage ben gebleven Nu, als onderdeel van het Sales Showroom-team, help ik klanten bij de aanschaf van hun nieuwe fiets, brommer of e-step. Mijn dagen zijn gevuld met telefoontjes, e-mails en het benaderen van potentiële klanten. Het dynamische team, de perfecte mix van professionaliteit en gezelligheid, maakt elke dag uniek en plezierig. Bij MOEVS waardeer ik de vrijheid om ideeën te implementeren, wat werken hier zo leuk maakt. Kortom, het is een ondernemend avontuur met uitdaging, vrijheid en een geweldig team!
Klik Hier

Marijn Bosma

Store Assistant Eindhoven

In september 2023 begon ik als Store Assistant bij MOEVS Antwerpen. Naast mijn taken bij MOEVS als verkoper en monteur, studeer ik productontwikkeling aan de Universiteit van Antwerpen. Waarbij ik mijn kennis toe kan passen in het werkveld. Binnen MOEVS geniet ik van een gezellig team in een inspirerende werkomgeving waar ik veel ervaring op doe. De unieke fietsen en merken die MOEVS aanbiedt, maken de sfeer extra bijzonder. Het team is heel dynamisch, en ondanks mijn korte tijd hier, voelde ik me meteen welkom. Als student is het soms lastig tijd te vinden, maar MOEVS biedt een ontspannen en flexibele werksfeer waardoor ik mijn studie en werk goed kan combineren.
Klik Hier

Jakob Geerts

Store Assistant Antwerpen 

Sinds eind augustus 2023 ben ik werkzaam als stagiaire bij MOEVS. Als stagiair draag ik medeverantwoordelijkheid voor een deel van de klantenservice en webshop. Mijn taken omvatten het afhandelen van klantenservice, transportregeling, inpakken van bestellingen en zelfs schilderwerk. Bij MOEVS streven we naar een positieve customer journey voor onze klanten en werken we elke dag hard om de wereld groener te maken. Met een jong, enthousiast en behulpzaam team zijn we altijd bereid elkaar te ondersteunen.
Klik Hier

Jelte Berben

Stagiair Store Assistant Eindhoven 

Op 4 september 2023 begon ik mijn stage bij MOEVS, gericht op verkoopondersteuning en webshopbeheer. Mijn doel is om het bedrijf beter te begrijpen en mijn klantgerichte vaardigheden te verbeteren. Wat MOEVS uniek maakt, is niet alleen de topkwaliteit van onze producten, maar ook de positieve sfeer en onderlinge ondersteuning binnen het team. Samen werken we hard aan de beste productkwaliteit, klantenservice en ervaring. Mijn tijd bij MOEVS is gevuld met enthousiasme, teamwork en groei.
Klik Hier

Laurens Pols

Stagiair Store Assistant Eindhoven 

November 2023 startte ik mijn stage bij MOEVS. Met de passie voor voertuigen en auto’s, waar ik momenteel een opleiding in volg, zag ik bij MOEVS een uitdaging en kans om mijn kennis te verbreden in de wereld van voertuigen. Als stagiair verkoop focus ik dagelijks op klantenservice, telefoonbeantwoording, bestellingen inpakken en voorraadbeheer. Mijn doel? Zoveel mogelijk leren en mijn leerdoelen succesvol afronden tijdens deze stage. Wat MOEVS uniek maakt, is de community en de sfeer die rond het bedrijf hangt. Het bedrijf ademt stijl zodra je binnenstapt. Werken met het jonge, dynamische team maakt het extra leuk!
Klik Hier

Maarten Goossens

Stagiair Store Assistant Eindhoven 

Creative Team

Gestart als stagiaire bij MOEVS in februari 2022 en nu verantwoordelijk voor social media. Ik post foto's op Instagram/Facebook en bedenk pakkende teksten om MOEVS aantrekkelijk te presenteren, meer mensen aan te spreken en interactie te stimuleren. MOEVS gaat verder dan alleen voertuigen; het is een bedrijf dat zich inzet voor een duurzame toekomst. De voertuigen combineren design, duurzaamheid en streven naar een positieve impact. Hoewel ik vanuit huis werk, Weet ik dat werken bij MOEVS elke dag een avontuur is. De teamenergie is geweldig, waardoor elke dag voorbijvliegt. Bij MOEVS maak je echt deel uit van het team en word je bij alles betrokken.

Jolie Frishert

Social Media Specialist 

Doordat ik opzoek was naar een hippe fiets, ben ik in aanraking gekomen met MOEVS. Na een bezoekje gebracht te hebben aan de showroom, raakte ik aan de praat met Wouter. Dat leidde tot de ontdekking dat MOEVS nog een stagiaire zocht. In november 2022 begon ik als stagiaire en sinds zomer 2023 ben ik werkzaam als Digital Specialist. Als Digital Specialist bij MOEVS focus ik me op website-onderhoud, orderverwerking, marketing en design. Het leerproces met nieuwe technieken maakt mijn werk afwisselend en uitdagend. Wat MOEVS voor mij bijzonder maakt, is het gezamenlijke streven naar doelen. Het is niet alleen een leuk en gezellig bedrijf, maar ook een plek waar we samenwerken aan iets groots met een gezellige werksfeer.

Julian Manders

Digital specialist 

Vanaf augustus 2023 ben ik begonnen als stagiaire branding en grafisch vormgever bij MOEVS. Via de vriendin van Wouter, die ik tijdens een minor heb leren kennen, kwam ik in contact met MOEVS. Dagelijks hou ik me bezig met de grafisch vormgeving van creatieve uitingen zoals flyers, posters, kaartjes, communicatiestrategieën, en wil ik meer merkbeleving creëren met als doel MOEVS als merk te laten groeien. MOEVS is een jong en dynamisch team, waar iedereen kan groeien en gewaardeerd wordt. Elke dag is anders, en samen streven we naar het beste met een gezellige, motiverende werksfeer. Ons motto: work hard, play hard!

Noa Hol

Branding & Graphic Designer

Mechanics

In december 2022 ben ik begonnen bij MOEVS. Na de overtuigende verhalen van Onno, onze technische manager van de werkplaats, over de werksfeer en de werkzaamheden binnen MOEVS, was ik om. Ik ben in de werkplaats verantwoordelijk voor het repareren van fietsen, het aansturen en begeleiden van monteurs en het optimaliseren van de werkplaats zodat alles soepel verloopt. Ik vind het leuk om in contact te zijn met klanten en ze tevreden naar huis te zien fietsen. Daarnaast heb ik het erg naar mijn zin en geniet ik van de jonge en energieke werksfeer hier bij MOEVS.

Niels Witlox

Workshop Manager

In september 2022 begon ik mijn studie in Eindhoven en leerde ik Onno, onze technische manager, kennen tijdens een groepsproject. We deelden dezelfde studie en belandden in dezelfde vriendengroep. Via Onno ben ik in maart 2023 gestart bij MOEVS. Als monteur in de aftersales repareer en maak ik fietsen rijklaar. Het is geweldig om bij te dragen aan de groei van MOEVS. De positieve werksfeer en flexibiliteit maken het uniek. Werken bij MOEVS biedt niet alleen gezelligheid, maar ook de kans om mijn technische vaardigheden te ontwikkelen, passend bij mijn studie.

Marijn Roos

Mechanic

In juni 2023 ben ik bij MOEVS begonnen na drie jaar ervaring in de elektrische fiets industrie. Met mijn ervaring en kennis werk ik momenteel in de werkplaats. Door de flexibiliteit kan ik mijn studie goed combineren met werk, pak ik extra taken op gedurende de week en hoop ik in de toekomst mogelijk door te groeien. Bij MOEVS wordt gewerkt aan een comfortabele en gezellige werkplek, met een team wat voornamelijk bestaat uit jonge collega's, wat de werksfeer uniek maakt. Dit zie je niet vaak bij andere bedrijven.

Xander Cosijn

Mechanic 

Op 23 augustus ben ik bij MOEVS gestart, een plek die ik ontdekte via mijn moeder, die naast Teun en Wouter werkt. Mijn fascinatie voor SUPER73 fietsen en de zoektocht naar een bijbaantje leidden me naar MOEVS, waar ik nu werk in de aftersales. Mijn dagen zijn gevuld met het repareren van lekke banden en het rijklaar maken van fietsen. Mijn doelen bij MOEVS zijn simpel: leren, ervaring opdoen en nieuwe mensen ontmoeten. Het bedrijf is modern, altijd in de trend, en biedt een brede keuze aan voertuigen met veel custom opties. Wat het werken bij MOEVS extra leuk maakt zijn de gezellige collega's en de flexibele werksfeer. Daardoor ga ik iedere keer weer met plezier naar mijn werk.

Co Reynolds

Mechanic 

In september ben ik bij MOEVS gestart na het vinden van een vacature online. Mijn dagelijkse rol binnen MOEVS is het repareren en rijklaar maken van nieuwe fietsen in zowel Eindhoven als Antwerpen. Mijn doel bij MOEVS is de werkplaats in Antwerpen naar een hoger niveau te tillen. Het werkt motiverend om samen met een jong, gedreven team te werken dat snel groot is geworden in de fietsindustrie. Samen werken we dagelijks aan de beste service en beleving voor onze community.

Senna Pairoux

Mechanic 

Chief Moral Officer

Mijn naam is Bobby en ik ben in september 2022 als puppy komen werken bij MOEVS. Inmiddels ben ik uitgegroeid tot volwassen Cavapoo en houd ik me parttime bezig met de positieve energie in het team te houden. Ik ben veelal te vinden op kantoor in Eindhoven, maar help ook wel eens mee in Antwerpen. Mijn doel is om de beste Chief Moral Officer van Europa te worden.

Bobby van der Kruijs

Chief Moral Officer