Vóór 14.00 uur besteld, volgende dag in huis *
Vóór 14.00 uur besteld, volgende dag in huis *
Lees verder
Gratis bezorging vanaf €100,-*
Gratis bezorging vanaf €100,-*
Lees verder
Twee jaar fabrieksgarantie
Twee jaar fabrieksgarantie
Lees verder
30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd
Lees verder
Showroom in Eindhoven en Antwerpen
Showroom in Eindhoven en Antwerpen
Lees verder
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Lees verder
Gratis bezorging vanaf €100,-*
Gratis bezorging vanaf €100,-*
Lees verder
Twee jaar fabrieksgarantie
Twee jaar fabrieksgarantie
Lees verder
Showroom in Eindhoven en Antwerpen
Showroom in Eindhoven en Antwerpen
Lees verder
Vóór 14.00 uur besteld, volgende dag in huis *
Vóór 14.00 uur besteld, volgende dag in huis *
Lees verder
30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd
Lees verder
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Lees verder
30 dagen bedenktijdVóór 14.00 uur besteld, volgende dag in huis *
30 dagen bedenktijdGratis bezorging vanaf €100,-*
30 dagen bedenktijdTwee jaar fabrieksgarantie
30 dagen bedenktijd30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijdShowroom in Eindhoven en Antwerpen
30 dagen bedenktijdPersoonlijk advies

Veelgestelde vragen

Veel voorkomende vragen en antwoorden
ALGEMEEN

Wij bezorgen over de hele wereld. Het tarief is afhankelijk van het product en het betreffende land.

Dit is afhankelijk van of het product op voorraad is. Bij het product staat vermeld wat dit op het moment van bestellen exact is. Vanaf dag van levering is de levertijd binnen de Benelux 1-2 werkdagen en de rest van Europa is circa 3-10 werkdagen (afhankelijk van het land).

SUPER73

Ja. Alle aangeboden SUPER73 zijn gecertificeerd als elektrische fiets en kunnen bereden worden zonder rijbewijs, kenteken en verzekering. Bovendien is geen minimumleeftijd vereist, maar ons advies is 16 jaar en ouder.

Ja dit is mogelijk, kijk hiervoor bij Menu / SUPER73 / Custom. Heb je iets anders in gedachten? Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Op Europese modellen, druk je een seconde op de pijl “^” totdat de lampjes branden.

Je kunt met zoveel personen fietsen als het past. We raden echter af om met meer dan één persoon tegelijk op onze SUPER73’s te rijden. Gewichtsverdeling kan met twee rijders worden afgeworpen en de SUPER73 mag niet worden voorgevormd zoals geadverteerd. Het maximale draagvermogen is 125 kg.

Nee. Alle fietsen worden compleet verkocht. Kijk voor Parts bij Menu / SUPER73 / Onderdelen wat leverbaar is.

Forceer de schroef niet in het gat. Draai de schroef eenvoudig door de montageplaat en draai rustig aan.

Zie hier de montagevideo of bekijk de PDF hier.

Wij kunnen dit voor €100,00 voor je verrichten. Sommige componenten van de SUPER73 kunnen lastig zijn en niet goed werken als ze niet professioneel zijn gemonteerd.

In sommige gevallen wel. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

We raden niet aan dat iemand onder de 16 rijdt op onze SUPER73-fietsen. Controleer je lokale DMV voor e-bike voorschriften en leeftijdsgrenzen.

Niet op dit moment maar willen dit op termijn wel gaan doen. Eventueel is het ook mogelijk de bike te financieren via een ebike-financier.

Op onze fietsen zit twee jaar garantie vanaf de eerste leverdatum.

Origineel worden deze niet geleverd door SUPER73. Wij bieden wel alternatieve voetsteunen aan die makkelijk te monteren zijn op alle SUPER73 modellen.

Lithium-ion verzending is lastig. Je kunt de batterijen niet in een vliegtuig meenemen. We raden je af om zelf te proberen de SUPER73 te verzenden, zelfs niet via een expediteur, aangezien hiervoor veel certificeringen en verzendlicenties nodig zijn.

De batterij kan tussen 3-6 uur volledig worden opgeladen, afhankelijk van de batterij of oplader. Het is geen probleem om de batterij langer dan de benodigde oplaadtijd te laten inpluggen. Uw lader heeft een automatische uitschakeling en de batterij stopt met het accepteren van een lading zodra het opladen is voltooid.

Het bereik van een elektrische fiets is afhankelijk van een paar variabelen zoals het gewicht van de rijder, het terreinoppervlak en de helling of wind. Zie de betreffende modellen voor een schatting van de actieradius. 

SEGWAY-NINEBOT

Binnen Nederland is er officieel nog geen regel en wetgeving. Hier wordt op dit moment hard aan gewerkt. Op eigen terrein mag wel gereden worden op eigen risico. Voor de rest van Europa is er wel al regel en wetgeving waardoor het vaak wel legaal is om met een elektrisch step te rijden. Raadpleeg hiervoor de lokale wetten.

Over het algemeen is de snelheidslimiet 25 kilometer per uur. Voor de exacte regelgeving dient te lokale wetgeving geraadpleegd te worden.

Zet jezelf goed af terwijl je op de step staat en accelereer met het gaspedaal tot de gewenste snelheid. Vanuit stilstand is het niet mogelijk om te accelereren, dit kan pas als de step in beweging is.

De elektrische steps zijn voorzien van massieve banden waardoor geen zorgen gemaakt hoeft te worden over een lekke band.

Er is gekozen voor massieve banden zodat de levensduur van de elektrische step groter is. Luchtbanden kunnen namelijk lek geraken waardoor jij je reis niet voort kunt zetten.

Diameter voorwiel: 8 inch

Diameter achterwiel: 7,5 inch

Nee. Als je dat wel doet stopt de garantie en het is bovendien erg gevaarlijk.

Als ze niet terugspringen, check of er ergens weerstand zit tussen het handvat en het pedaal. Hier hoort een halve centimeter tussen te zitten, dus trek het handvat wat naar buiten als dit niet het geval is. Een andere mogelijkheid is dat de schroef van de tablet te strak zit, pas dit aan.

Check of alle schroefjes goed vastzitten op het frame en draai deze nog extra aan met wat Loctite op de schroefjes. Laat dit vervolgens circa 20 minuten drogen.

Zet de step aan, duw het apparaat in een voorwaartse beweging en til het voorwiel van de grond. Druk vervolgens op de elektrische gashendel, het wiel draait nu, druk op de elektrische rem en controleer of het wiel geremd kan worden.

Controleer eerst of de lader problemen heeft. Sluit de lader aan op de voeding zonder verbinding te maken met het apparaat. Controleer of het LED-lampje niet brandt of rood is (groen betekent goed). Wanneer het lampje rood brandt of niet brandt ligt het probleem aan de lader. Als de lader goed werkt maar nog steeds niet kan laden, is de batterij mogelijk te leeg. Neem in dat geval contact op met ons of direct met Segway.

Maak het stuur los van het frame en controleer of de verbinding tussen beide kabeltjes in orde is. Als dit zo is en het display nog steeds niet werkt, neem dan contact op met ons of direct met Segway.

Dit kan meerdere oorzaken hebben. Als je zeker weet dat alles is aangezet en opgeladen zoals het hoort en de step nog steeds niet reageert op het indrukken van het gaspedaal adviseren we je contact met ons op te nemen of direct met Segway.

Dit is een probleem in de besturingskaart, deze moet vervangen worden. Neem contact op met ons of direct met Segway.

Controleer of de LED-verlichting in de app aan staat. Als een van de strips geen licht geeft, controleer dan of de verbinding stabiel is of verplaats de kapotte strip naar de werkende zijde. Als het nog steeds niet werkt betekent dit dat de LED-strip defect is. Als twee LED-strips beide niet branden, eerst de verbinding controleren. Als de verbinding in orde is kan dat worden veroorzaakt door de veerkabel. LED-strip is gebroken en moet vervangen worden.

Na 500 keer opladen heeft de capaciteit van de batterij mogelijk een reductie. Het rijden op grove wegen, gewicht van de bestuurder en temperatuur kan ook tot vermindering van actieradius leiden.

Er zijn drie verschillende standen: Eco, Normal en Sport. Sportmodus: rode “S” en geeft hoog vermogen/snelheid maar minder actieradius. Normale modus: witte “S” en geeft middelmatig vermogen/snelheid en middelmatige actieradius. Eco-modus: geen “S” en geeft laag vermogen/snelheid maar hoge actieradius en is tevens aangedragen voor beginnende rijders.

Dit kan door dubbel te klikken op de aan-/uitknop tot de gewenste modus in het display verschijnt.

Open het opvouwbare schakelaartje. Zet je voet op de voetmat, duw het stuur wat naar voren en klik het schakelaartje in. Vervolgens kan de step opgevouwen worden.

               Om de step weer open te klappen dien je het achterspatbord in te duwen waarna de steel weer omhoog kan.

Druk de elektrische rem en het elektrische gaspedaal naar beneden en druk tegelijkertijd op de onderzijde van de motor en zet het apparaat uit. De step wordt opnieuw ingesteld en het wachtwoord wordt gereset.

De Ninebot-applicatie is beschikbaar voor Android (Android 4.3 of hoger) en Apple-smartphones (iOS 8.0 of hoger). Compatibel met iPhone, iPad en iPod Touch): Ninebot-app kan gratis worden gedownload van de Google Play Store of de Appstore

Dit is zowel naar links als naar rechts 60°.

BIRÒ

Birò is bedacht door Matteo Maestri en ontworpen om een bijdrage te leveren aan een duurzame en leefbare stad. Het is een Italiaans product en wordt geproduceerd door de firma Estrima.

Birò dient in Nederland geparkeerd te worden op plekken waar een auto geparkeerd mag worden. Een Birò mag niet geparkeerd worden op het trottoir of een gehandicaptenparkeerplaats. Voor de regelgeving in het buitenland wordt verwezen naar de lokale wetten.

Je moet je Birò op de rijbaan rijden. Het rijden met je Birò op fietspaden, autowegen, snelwegen en wegen die zijn gesloten voor langzaam verkeer is niet toegestaan. Voor regelgeving in het buitenland wordt verwezen naar de lokale wetten.

Neem voor een persoonlijke offerte contact met ons op.

Wij leveren verschillende modellen uit voorraad. Neem contact met ons op voor meer informatie over de exacte levertijd van jouw gewenste model.

De maximum snelheid van een Birò is 45 kilometer per uur. Deze kan middels een Bolt Set opgehoogd worden naar 60 kilometer per uur. Houdt hierbij wel rekening met een andere regelgeving.

Als bestuurder dien je minimaal 16 jaar oud te zijn en in het bezit van een geldig scooterrijbewijs. De verzekeraar kan aanvullende voorwaarden stellen.

Het dragen van een veiligheidsgordel in je Birò is verplicht, indien deze aanwezig is.

Het is helaas niet mogelijk achteraf een Birò Bolt, Big of Box Set aan te brengen. Deze optie kies je bij aankoop van je Birò.

Het is achteraf niet mogelijk van accu-pakket te wisselen. Deze keuze dien je bij aankoop van je Birò te maken.

Birò wordt standaard geleverd in de kleuren zwart, wit of groen. Optioneel kun je kiezen uit 99 andere kleuren. Daarnaast is het mogelijk diverse onderdelen in kleur te laten spuiten of wrappen.

De Birò is volledig naar wens te personaliseren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor een overzicht van de mogelijkheden kun je kijken bij Menu / Birò / Custom. Staat jouw wens er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

De laadtijd van een Birò is afhankelijk van het type batterij. De laadtijd van een uitneembare batterij bedraagt 2 tot 4 uur. Het laden van een vaste batterij duurt 3 tot 6 uur.

Het is mogelijk je Birò te laden via het normale stopcontact of bij een laadpaal op straat. Hier is een speciale stekker voor nodig welke wij optioneel kunnen leveren.

Onze nieuwste Birò modellen zijn uitgerust met een Lithium accu en kennen een levensduur van circa 1.800 cycles. Voor een maximale levensduur adviseren wij minimaal 1x per week de accu gedurende 12 uur te laden.

Let bij het laden van je accu erop dat deze NOOIT langer dan 72 uur aangesloten aan de lader staat. De Birò mag tevens NOOIT geladen worden als deze nog actief is.

Wanneer je met vakantie gaat of voor langere tijd je Birò niet gebruikt adviseren wij je de 12V accu aan de voorzijde van je Birò (te vinden onder de motorkap) te ontkoppelen. Dit voorkomt leegloop van de accu. Dit geldt alleen wanneer de Birò te gebruiken is met een Birò Card.

Er zijn een aantal punten die je direct kunt checken: 1) Staat mijn Birò nog aan de lader? 2) Wanneer ik de Birò ga laden geeft acculader BAT aan in het display of zie je allemaal getallen? 3) Brand het display van mijn Birò op bij het activeren met kaartsysteem of het omdraaien van de sleutel? 4) Wanneer er een (VCU ERROR) in het display staat vragen wij je een foto te maken. Bovenstaande informatie kun je sturen naar ons via de mail. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.