VERZEKERING

Bij MOEVS denken wij van A tot Z mee bij de aanschaf van jouw Birò, Super73, Eysing of Segway. We bieden je de directe mogelijkheid om jouw voertuig te verzekeren tegen schade en/of diefstal. Met deze service weet je zeker dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan bij onvoorziene omstandigheden.

Voor de verzekering van jouw MOEVS voertuig werken wij samen met LEVE.

BIRÒ verzekeren

De Birò dient minimaal WA verzekerd te zijn. Met een WA dekking ben je bij een ongeval alleen verzekerd voor de toegebrachte schade aan een ander voertuig. Wij bieden verder de mogelijkheid om jouw Birò WA Casco (allrisk) te verzekeren. Je bent dan bovenop de standaard WA dekking verzekert tegen diefstal en schade aan het eigen voertuig.

Een Birò-verzekering is mogelijk vanaf €20 per maand. Download onderstaand formulier en stuur deze ingevuld op naar info@leve.nl Een medewerker van LEVE zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om het in orde te maken. 

Download hier het formulier voor particulier gebruik.

Download hier het formulier voor zakelijk gebruik.

 SUPER73 verzekeren

E-bikes hoeven in Nederland niet WA verzekerd te zijn. Mede door de groeiende populariteit is ons advies om jouw SUPER73 in ieder geval te verzekeren tegen diefstal. Natuurlijk is het verder ook mogelijk om jouw SUPER73 te verzekeren tegen schade.

Een SUPER73-verzekering is mogelijk vanaf €5 per maand. Download onderstaand formulier en stuur deze ingevuld op naar info@leve.nl. Een medewerker van LEVE zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om het in orde te maken.

Download hier het formulier en hier het informatiedocument over het verzekeringsproduct.

Segway verzekeren

Voor de KickScooters van Segway bieden wij exclusief de mogelijkheid om deze WA te verzekeren. Door een verzekering op jouw Segway ga je altijd zorgeloos op pad.

Een Segway KickScooter-verzekering is mogelijk vanaf €9 per maand. Download onderstaand formulier en stuur deze ingevuld op naar info@leve.nl Een medewerker van LEVE zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om het in orde te maken.

Download hier het formulier. 

Bij interesse en/of vragen kun je tijdens openingstijden terecht in onze showroom of raadpleeg onze klantenservice.

SUPER73
fietsen SUPER73 ( verzekering )

Telefoon

+ 31 40 82 00 955

Email

info@moevs.com

Whatsapp

+ 31 40 82 00 955

Facebook

Check ook onze Facebook pagina!