VERZEKERING

Bij MOEVS denken wij van A tot Z mee bij de aanschaf van jouw Birò, Super73, Eysing of Segway. We bieden je de directe mogelijkheid om jouw voertuig te verzekeren tegen schade en/of diefstal. Met deze service weet je zeker dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan bij onvoorziene omstandigheden.

Voor de verzekering van jouw MOEVS voertuig werken wij samen met LEVE.

 

BIRÒ verzekeren

De Birò dient minimaal WA verzekerd te zijn. Met een WA dekking ben je bij een ongeval alleen verzekerd voor de toegebrachte schade aan een ander voertuig. Wij bieden verder de mogelijkheid om jouw Birò WA Casco (allrisk) te verzekeren. Je bent dan bovenop de standaard WA dekking verzekert tegen diefstal en schade aan het eigen voertuig.

Een Birò-verzekering is mogelijk vanaf €20 per maand. Download onderstaand formulier en stuur deze ingevuld op naar info@leve.nl Een medewerker van LEVE zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om het in orde te maken. 

Download hier het formulier voor particulier gebruik.

Download hier het formulier voor zakelijk gebruik.

 

E-moped verzekeren (Segway E-scooters & Eysing)

Een e-moped dient minimaal WA verzekerd te zijn. Met een WA dekking ben je bij een ongeval alleen verzekerd voor de toegebrachte schade aan een ander voertuig. Wij bieden verder de mogelijkheid om jouw e-moped WA Casco (beperkt of allrisk) te verzekeren. Je bent dan bovenop de standaard WA dekking verzekert tegen diefstal en schade aan het eigen voertuig (door een aantal gebeurtenissen).

Een moped-verzekering is mogelijk vanaf €12 per maand. Download onderstaand formulier en stuur deze ingevuld op naar info@leve.nl Een medewerker van LEVE zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om het in orde te maken.

Download hier het formulier.

 

 E-bike verzekeren (SUPER73, MATE & WATT)

E-bikes hoeven in Nederland niet WA verzekerd te zijn. Mede door de groeiende populariteit is ons advies om jouw e-bike in ieder geval te verzekeren tegen diefstal. Natuurlijk is het verder ook mogelijk om jouw e-bike te verzekeren tegen schade.

Een e-bike verzekering is mogelijk vanaf €5 per maand. Download onderstaand formulier en stuur deze ingevuld op naar info@leve.nl. Een medewerker van LEVE zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om het in orde te maken.

Download hier het formulier en hier het informatiedocument over het verzekeringsproduct.

 

Bij interesse en/of vragen kun je tijdens openingstijden terecht in onze showroom of raadpleeg onze klantenservice.

Telefoon

+ 31 40 82 00 955

Email

info@moevs.com

Whatsapp

+ 31 40 82 00 955

Facebook

Check ook onze Facebook pagina!