loader image
Gratis bezorging vanaf €100,-*
Gratis bezorging vanaf €100,-*
Read More
Twee jaar fabrieksgarantie
Twee jaar fabrieksgarantie
Read More
Showroom in Eindhoven met werkplaats
Showroom in Eindhoven met werkplaats
Read More
Vóór 13.00u besteld, morgen geleverd
Vóór 13.00u besteld, morgen geleverd
Read More
30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd
Read More
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Read More

Pimp jouw Biro of SUPER73 met MOEVS Customs

MOEVS staat bekend als dealer van SUPER73, Biro, Segway en sinds kort ook Eysing. Met MOEVS Customs is MOEVS echter meer dan alleen dealer: het is nu mogelijk om jouw SUPER73 of Biro compleet naar eigen smaak te “pimpen”. Altijd al gedroomd van een unieke SUPER73 of Biro, geheel gepersonaliseerd naar jouw wensen? Dan biedt MOEVS Customs uitkomst.

 

“Pimp My (Electric) Ride”

Bij MOEVS is duurzame mobiliteit niet de toekomst, maar het heden. MOEVS gelooft in trendy duurzaamheid met elektrische voertuigen van de meest aansprekende merken. Natuurlijk bieden SUPER73 en Biro waanzinnige modellen aan met de gaafste designs, maar wil je toch net iets extra’s toevoegen; is er de mogelijkheid om MOEVS Customs in te schakelen.

Wrappen Biro

Met het “wrappen” van de Biro krijgt de Biro een compleet nieuw uiterlijk en wordt er een laag vinyl over de carrosserie gepakt. Hierdoor is het mogelijk de standaard zwarte kleur te vervangen door een zelf te kiezen kleur of kunnen er patronen en opdrukken worden aangebracht.

Interieur Biro: bekleden en meer

Ook aan de binnenkant valt er het één en ander te “pimpen” om de Biro nog unieker te maken. De standaard lederen bekleding van Biro is namelijk te vervangen door kleurrijke alternatieven met de mooiste patronen.

Verder is het mogelijk om de laadruimte aan de achterkant van de Biro naar eigen wens in te richten. Denk hierbij aan: 

Bekleden zadel SUPER73

De SUPER73 is er natuurlijk al in meerdere uitvoeringen en kleuren, maar met MOEVS Customs is het tóch mogelijk om de e-bike nog iets unieker te maken. Ook voor de SUPER73 bekleedt MOEVS Customs het zadel namelijk geheel naar eigen smaak. Er is keuze uit gestreepte en geruite patronen in diverse kleuren.

Tot slot kan het zadel volledig gepersonaliseerd worden door het plaatsen van een logo en/of tekst.

 

custom zg SUPER73

MOEVS Webshop

In de MOEVS webshop zijn veel mogelijkheden terug te vinden. Staat jouw wens er toch niet niet tussen? Neem dan contact op met MOEVS Customs. Wij denken graag mee!

 

Voor (aan)vragen is MOEVS Customs te bereiken via: + 31 40 82 00 955 of info@moevs.com. 

Neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken!

Don’t Stop Here

More To Explore

Eysing zakelijk

Zakelijke mogelijkheden   Zakelijke oplossingen De eysing is met zijn retro uitstraling  een echte eyecatcher in iedere stad. Deze tijdloze en 100% elektrische e-moped heeft

BIRÒ zakelijk

Zakelijke mogelijkheden Flexibel en mobiel Beweeg jezelf flexibel en mobiel door iedere stad Fiscaal voordelig Géén BPM, géén bijtelling, géén APK-keuring Trendy Met deze uitstraling

E-step zakelijke mogelijkheden

Zakelijke mogelijkheden E-steps Flexibel en mobiel Beweeg flexibel en mobiel met slimme en efficiënte stepjes Duurzaam De elektrische stepjes zijn een echte duurzame toevoeging binnen