loader image
Gratis bezorging vanaf €100,-*
Gratis bezorging vanaf €100,-*
Read More
Twee jaar fabrieksgarantie
Twee jaar fabrieksgarantie
Read More
Showroom in Eindhoven met werkplaats
Showroom in Eindhoven met werkplaats
Read More
Vóór 9.00 uur besteld, zelfde dag geleverd
Vóór 9.00 uur besteld, zelfde dag geleverd
Read More
30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd
Read More
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Read More

Jouw zakelijke BIRÒ als rijdend reclamebord!

 

Jouw zakelijke BIRÒ als rijdend reclamebord!

Je las in een eerdere blog al dat wanneer je als ondernemer op zoek bent naar een oplossing voor flexibel en duurzaam vervoer in de stad, de BIRÒ een perfecte oplossing is. MOEVS Customs biedt – naast deze voordelen – ondernemers nu nog een extra voordeel.

 

MOEVS Customs

Meer en meer ondernemers in stedelijke gebieden maken gebruik van de BIRÒ als vervoersmiddel om bijvoorbeeld snel naar die ene klantafspraak te kunnen te gaan of restaurants die snel maaltijden vervoeren met het elektrische stadsvoertuig. Naast deze primaire functionele voordelen, is er nog een voordeel van een geheel gepersonaliseerde BIRÒ.

Bij MOEVS Customs is het mogelijk de elektrische voertuigen van MOEVS volledig naar eigen wens te personaliseren. MOEVS Customs kan particulier ingezet worden voor een net iets andere kleur of interieur, maar ook zakelijk om het voertuig volledig in de huisstijl van bedrijf of merk te customizen.

 

Naamsbekendheid creëren

De BIRÒ trekt met zijn design en elektrische aandrijving in de standaarduitvoering al volop de aandacht. Met MOEVS Customs is het mogelijk deze aandacht om te zetten in zichtbaarheid voor jouw bedrijf of merk door het voertuig te personaliseren met bedrijfskleur, -logo en/of tekst. Zeker in stedelijke gebieden zal dit zorgen voor meer naamsbekendheid van jouw bedrijf, restaurant, kantoor of merk bij passanten.

 

Hieronder lees je meer over ondernemers die je voorgingen:

PHOOD Kitchen x MOEVS Customs

PHOOD Kitchen is innovatief foodconcept net buiten het centrum van Eindhoven. Eigenaar Tim nam contact op met MOEVS voor een BIRÒ en hij werd verrast door de mogelijkheden om de BIRÒ volledig te personaliseren in de huisstijl van PHOOD. Met de opdruk van het logo en de slogan bezorgt PHOOD nu hun maaltijden snel, duurzaam en werken zij aan hun zichtbaarheid in Eindhoven.

MOEVS X PHOODKITCHEN

SWITCH The Gym x MOEVS Customs

SWITCH The Gym is een innovatief sportschoolconcept in het centrum van Eindhoven, Veldhoven en Tilburg. Door gebruik te maken van het leasen van hun BIRÒ en MOEVS Customs steelde zij een maand lang de show in het centrum van Eindhoven!

samenwerking la fuente MOEVS en switch the gym eindhoven
Switch x MOEVS
 

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Bekijk de BIRÒ shop en Custom Shop of neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken!

Don’t Stop Here

More To Explore

Super 73 custom lookbook

LOOKBOOK SUPER 73 MOEVS CUSTOMS GET INSPIRED BY OTHER CREATIVE CUSTOMERS! CUSTOM SHOP DIAMOND CAMEL | LINE TERRACOTTA CUSTOM SEAT CARLEATHER LINE CUSTOM SEAT OAK

Lookbook Biro

LOOKBOOK BIRÒ MOEVS CUSTOM GET INSPIRED BY OTHER CREATIVE CUSTOMERS! CUSTOM SHOP MOEVS X HERMÈS STYLE MOEVS X HERMÈS STYLE MOEVS X HERMÈS STYLE MOEVS