REPARATIE EN ONDERHOUD

Door regelmatig onderhoud te laten verrichten houd je jouw Birò, Super73, Eysing of Segway in blijvende perfecte conditie wat ervoor zorgt dat je zorgeloos kunt blijven genieten van je dagelijkse rit. Wij adviseren jaarlijks een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Buiten onderhoud ben je ook voor ongevallenreparatie of schades bij ons aan het juiste adres.

Reparatie inplannen of schade melden

Om erachter te kunnen komen wat er defect is moet het product eerst worden onderzocht. Om snel en correct te kunnen analyseren raden wij je aan om een probleemomschrijving en video van het probleem door te sturen per e-mail of WhatsApp. Op deze manier krijen we een zo duidelijk mogelijk beeld van het probleem en kunnen we aan de hand hiervan een oplossing bieden en/of een afspraak met je inplannen. 

Houd er rekening mee dat bij grotere schades repartie langer kan duren. Wij streven er naar je product binnen 1 tot 2 werkdagen gereed te hebben en informeren je zodra je product weer klaar is voor gebruik.

E-mail: info@moevs.com

WhatsApp: 040-8200955

Onderhoudsbeurt inplannen

Wil je direct een onderhoudsbeurt inplannen? Met onze online afspraakplanner hieronder is onze werkplaats 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Ook is het mogelijk een afspraak op locatie in te plannen. Ben je in de buurt in Eindhoven, loop dan gerust even binnen.