MOEVS

MOEVS staat voor een serie revolutionaire vervoersmiddelen waarmee iedereen zich trendy en duurzaam kan bewegen in een steeds vollere en snellere wereld.
MOEVS is geen standaard, geen merk, geen vandaag. MOEVS is een beweging, een lifestyle, de toekomst. Volg de beweging, de lifestyle en maak het ook jouw toekomst.
Uit passie voor elektrische voertuigen zijn Wouter en Teun op zoek gegaan naar de meest stijlvolle voertuigen. De duurzame vervoersmiddelen in combinatie met een trendy uitstraling zijn echte blikvangers in elke steden en dorpen. 
 
The Movement Of Electric Vehicles
Schermafbeelding 2021-02-10 om 14.37.13
 
Co-Founder

Wouter Van Der Kruijs

Met een enorme passie voor trendy voertuigen is Wouter zijn jongensdroom waar gaan maken.     Als tiener bleek zijn passie voor gave vervoersmiddelen al ontzettend groot. Met een big-smile op zijn gezicht liet hij zijn nieuwe en stoere e-bikes maar al te graag zien aan zijn vrienden en dorpsgenoten, en dat maakte natuurlijk indruk. Wouter merkte met een oog op de toekomst dat de vraag naar deze trendy en duurzame vervoersmiddelen maar bleef stijgen. En zo is in 2019 MOEVS ontstaan.
 The Movement Of Electric Vehicles.
 
 
Co-Founder
Teun Swinkels
Het was Teun die in 2011 als allereerste van Eindhoven al in een Birò reed. Teun was verder ook erg onder de indruk van de plannen in het toekomstig stadsvervoer en in de doelen van de Gemeente Eindhoven over emissievrije en autoluwe binnensteden. Samen met zijn compagnon Wouter deelde hij dezelfde visie over de mobiliteitstoekomst en daardoor is MOEVS ontstaan.
The Movement Of Electric Vehicles
Teun Swinkels

Alles voor de klant

Binnen MOEVS staat de klant ten alle tijden centraal. Op basis van uw wensen, zullen wij u altijd zo gelukkig mogelijk proberen te maken.  
Wist u bijvoorbeeld ook dat wij voertuigen volledig customizen?
 
Neem gerust contact op voor de mogelijkheden
MOEVS BIRO X HERMÈS STYLE