loader image
Gratis bezorging vanaf €100,-*
Gratis bezorging vanaf €100,-*
Read More
Twee jaar fabrieksgarantie
Twee jaar fabrieksgarantie
Read More
Showroom in Eindhoven met werkplaats
Showroom in Eindhoven met werkplaats
Read More
Vóór 9.00 uur besteld, zelfde dag geleverd
Vóór 9.00 uur besteld, zelfde dag geleverd
Read More
30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd
Read More
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Read More
logo moevs custom

Pimp My BIRÒ of SUPER73 met MOEVS Customs

MOEVS staat bekend als dealer van SUPER73, BIRÒ, Segway en sinds kort ook Eysing. Met MOEVS Customs is MOEVS echter meer dan alleen dealer: het is nu mogelijk om jouw SUPER73 of BIRÒ compleet naar eigen smaak te “pimpen”. Altijd al gedroomd van een unieke SUPER73 of BIRÒ, geheel gepersonaliseerd naar jouw wensen? Dan biedt MOEVS Customs uitkomst.

 

“Pimp My (Electric) Ride”

Bij MOEVS is duurzame mobiliteit niet de toekomst, maar het heden. MOEVS gelooft in trendy duurzaamheid met elektrische voertuigen van de meest aansprekende merken. Natuurlijk bieden SUPER73 en BIRÒ waanzinnige modellen aan met de gaafste designs, maar wil je toch net iets extra’s toevoegen; is er de mogelijkheid om MOEVS Customs in te schakelen.

Wrappen BIRÒ

Met het “wrappen” van de BIRÒ krijgt de BIRÒ een compleet nieuw uiterlijk en wordt er een laag vinyl over de carrosserie gepakt. Hierdoor is het mogelijk de standaard zwarte kleur te vervangen door een zelf te kiezen kleur of kunnen er patronen en opdrukken worden aangebracht.

MOEVS custom goud

Interieur BIRÒ: bekleden en meer

Ook aan de binnenkant valt er het één en ander te “pimpen” om de BIRÒ nog unieker te maken. De standaard lederen bekleding van BIRÒ is namelijk te vervangen door kleurrijke alternatieven met de mooiste patronen.

Verder is het mogelijk om de laadruimte aan de achterkant van de BIRÒ naar eigen wens in te richten.

Bekleden zadel SUPER73

De SUPER73 is er natuurlijk al in meerdere uitvoeringen en kleuren, maar met MOEVS Customs is het tóch mogelijk om de e-bike nog iets unieker te maken. Ook voor de SUPER73 bekleedt MOEVS Customs het zadel namelijk geheel naar eigen smaak. Er is keuze uit gestreepte en geruite patronen in diverse kleuren.

Tot slot kan het zadel volledig gepersonaliseerd worden door het plaatsen van een logo en/of tekst.

DIAMOND CAMEL | LINE TERRACOTTA

Voor (aan)vragen is MOEVS Customs te bereiken via: + 31 40 82 00 955 of info@moevs.com.

Of bekijk hieronder de mogelijkheden!

Don’t Stop Here

More To Explore

Super 73 custom lookbook

LOOKBOOK SUPER 73 MOEVS CUSTOMS GET INSPIRED BY OTHER CREATIVE CUSTOMERS! CUSTOM SHOP DIAMOND CAMEL | LINE TERRACOTTA CUSTOM SEAT CARLEATHER LINE CUSTOM SEAT OAK

Lookbook Biro

LOOKBOOK BIRÒ MOEVS CUSTOM GET INSPIRED BY OTHER CREATIVE CUSTOMERS! CUSTOM SHOP MOEVS X HERMÈS STYLE MOEVS X HERMÈS STYLE MOEVS X HERMÈS STYLE MOEVS

Zoeken