Gratis bezorging vanaf €100,-*
Gratis bezorging vanaf €100,-*
Lees verder
Twee jaar fabrieksgarantie
Twee jaar fabrieksgarantie
Lees verder
Showroom in Eindhoven en Antwerpen
Showroom in Eindhoven en Antwerpen
Lees verder
Vóór 14.00 uur besteld, volgende dag in huis *
Vóór 14.00 uur besteld, volgende dag in huis *
Lees verder
30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd
Lees verder
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Lees verder
DutchEnglishFrenchGerman
DutchEnglishFrenchGerman

De Elektrische stadauto

“De elektrische stadsauto: flexibel, duurzaam én trendy (!)”

We kennen het allemaal; het verplaatsen van A naar B in de stad zorgt altijd voor het nodige oponthoud. Zijn het niet de dagelijkse files, dan zijn het wel de onverwachte wegwerkzaamheden. Steden werken aan hoogbouw en raken steeds voller: het zorgt voor steeds meer auto’s en dus grotere drukte op het wegennet.

Hiertegenover staan de politieke standpunten: duurzaamheid, meer groen en een schonere lucht, waardoor tot wat voor kort tweerichtingswegen waren, omgebouwd worden tot eenrichtingswegen of doorvoerwegen zelfs compleet verdwijnen.

Het zijn tegenpolen die nu al voor problemen zorgen en waar in de toekomst alleen maar meer problemen van zullen komen.

De oplossing?

Het openbaar vervoer biedt een oplossing, nog steeds niet volledig flexibel, duurzaam en door sommige bestempeld als prijzig. Het Coronavirus maakt dat de drempel voor velen verder verhoogd wordt.

Natuurlijk zijn er andere alternatieven als: de fiets, de opkomende GO scooters of gewoonweg te voet gaan. Toch maakt de drukte van de dag, het weer of de afstand, ook dat niet voor iedereen de oplossing.

‘Stadsauto’

Voor velen misschien een nog onbekend begrip, maar de stadsauto wint door bovenstaande ontwikkelingen sterk aan populariteit. Een stadsauto is een compact voertuig welke zich flexibel en snel door de stad beweegt zonder daarbij een natte broek te halen. Vroeger was de Smart hier bijvoorbeeld al een voorbeeld van: trendy en relatief gemakkelijk te parkeren.

Doordat naast de flexibiliteit in steden, de roep om duurzaamheid steeds groter wordt doet nu de elektrische stadsauto zijn intrede.

In Amsterdam zijn elektrische stadsauto’s al niet meer uit het straatbeeld weg te denken; maar ook de rest van Nederland lijkt zich langzaamaan klaar te maken voor deze innovatie mobiliteitsoplossing.

MOEVS biedt als officieel dealer van de Birò naast een functionele oplossing in bovenstaande problemen ook nog eens een trendy en gebruiksvriendelijk alternatief van de auto.

Birò

De elektrische stadsauto van Birò is zéér flexibel in de stad, zo kom je op plekken waar je met de auto niet kunt komen en zorgen wegwerkzaamheden en files er niet meer voor dat je te laat op je afspraak in de stad komt. Het design van de Birò is volledig van deze tijd en MOEVS biedt met MOEVS Customs extra mogelijkheden om de Birò nog unieker te maken en eventueel te personaliseren.

(Zakelijke) voordelen

Alle voordelen van de Birò op een rij:

  • Gemakkelijk parkeren. Wist je dat er 4 Birò’s in een autoparkeervak passen?
  • Flexibel en mobiel.
  • Duurzaam: 100% elektrisch.
  • Overdekt en veilig met een 345 graden zicht. Wist je dat je al vanaf 16 jaar in de Birò mag rondtouren?
  • 220V oplaadbaar (normaal stopcontact).
  • Géén BPM, géén bijtelling, géén APK-keuring .
  • Trendy design. Wist je dat MOEVS Customs je de mogelijkheid biedt om de Birò om te bouwen tot rijdend reclamebord?
  • Zakelijk kan gebruik gemaakt worden van interessante aftrekbare kosten (MIA, KIA en VAMIL).

 

Meer weten?  https://www.moevs.com/biro/

 

Stadauto

Don’t Stop Here

More To Explore

Vacatures

Are you our next star player? ✨  De MOEVS Family groeit snel..   Wat betekent dat ook Team MOEVS meegroeit met jullie!   Wil jij

Reparatie

REPARATIE Heb je schade aan je voertuig of is er iets kapot/defect gegaan? Wat vervelend, maar we helpen je graag weer op weg. Lees de

Eysing zakelijk

Zakelijke mogelijkheden Lease Zakelijk Fiscale voordelen Zakelijke mogelijkheden Lease Zakelijk Fiscale voordelen De Eysing is met zijn retro uitstraling  een echte eyecatcher in iedere stad.